Vår uppgift
är att samla, vårda och visa folkrörelsernas historia. Har ni material hemma eller på jobbet som ni tror borde vara hos oss så hör av er. Vi får regelbundet in nytt material så det kan finnas anledning till att besöka oss då och då.


Öppettider
Vi har normalt öppet på torsdagar 10-12, vid behov har vi öppet även på andra tider, fast under sommaren håller vi stängt fram tom 14 augusti. Om ni behöver få kontakt med Folkrörelsearkivet så kan ni ringa:

Hans Johansson - 0729-73 22 73 som är ordförande för Folkrörelsearkivet

Tomas Nordström - 0703-10 47 40 som är vice ordförande

Dan Karlsson - 073-98 99 664 - som är kassörEkonomi och skänk oss en gåva
Det är gratis att besöka oss fast vi tackar inte nej till ett litet ekonomiskt bidrag till arkivet.
På så sätt stöttar ni  vår verksamhet så att den kan fortgå. Plusgirokonto 86 96 18-9 eller swish till 123 2058 147

Vi är väldigt tacksamma om ni vill stötta oss genom att ge ett litet ekonomiskt bidrag till arkivet. På så sätt bidrar ni till att Folkrörelsearkivet kan leva vidare och att vi kan lägga ut ännu fler bilder på facebook och instagram. Tack på förhand!


Exempel på "sponsorer" är studieförbund, politiska organisationer, fackliga organisationer, pensionärsorganisationer, andra föreningar samt inte minst enskilda personer.

 

Vi finns även på TikTok vid @folkrorelsearkivet_hbg  Sidorna är öppna för alla även om vi tror att det främst är yngre besökare som vi når där.